fredag 15 maj 2009

Jaha, hur vad det här då?

Nu har vi en ny dator och äntligen internet. Strul strul strul jämt!!!
Har väl inte hänt så mkt här hemma mer än att Alex har fått nytt insulin. Det är nu bytt till måltidsinsulin och nu kommer det bli stick 4 gånger om dagen ist för 2. Hoppas att blodsockret blir bättre nu.

Har läst nu lite bloggar som jag följer och det var många som hade berörts av det jag skrev ang hur och vad man ska blogga om. En del verkade ta illa vid sig medans andra verkligen förståd vad jag mena. Där ser man ju tydligt hur folk väljer att ta åt sig av en blogg. Vissa vad extra tydliga med att inte lägga till den där guldkanten som verkar förgylla deras blogg och skrev om äckliga saker. Medans andra gjorde sin blogg till en jätterolig läsning. Hahahaaaaa, vad kul att det väcker tankar hos folk!!!!

Har varit ute och gått i veckan med. I måndags var Millan och jag ute och gick i ca 1 timma och i onsdag bar det iväg igen. Jag Millab och Linda. Tror det blev ca 6 km och var skönt det var och otroligt gött sällskap. Tack brudar!!!!

Skriver mer sen.

1 kommentar:

  1. Ja jag kände för att ej förgylla kanterna...tycker dock inte att hemorrojder är särkilt äckligt...smaksak!! ;-) Bloggar är ju så grymt individuella & det är ju det som är så underbart. Att få en liten inblick i andra människors vardag. Underbart vad det än handlar om & hur det än är skrivet. Ibland får man bra ideér & länkar & ibland en tankeställare & något att fundera över. Genom din blogg får man ju en inblick över hur det är att leva med diabetes t ex, saker du brottas med. Jag är själv en person som läser mellan raderna....med eller utan guldkant!! ;-)

    SvaraRadera