måndag 25 maj 2009

25/5 Måndag.

Igår var vi på badhuset i Finspång och gissa om vi hade kul. Det var fullt ös medvetslös...hehe! Värsta vattenrutchbanorna. En gul och det var den "lugna" fast den gick av bara attan, sen fanns den gröna och den var skitsnabb + att det var helt kolsvart näst intill i den. I den skulle man slå på lamporna man såg. Sen fick man poäng i både fart och slag. Gissa om det vart tävling mellan oss vuxna...hehe! Jag kom i top 5 på fart och johan kom i top 5 i slag. När jag åkte den gröna rutchbanan första gången visste man ju inte hur den gick eller var. Så den första gången drog jag inte in baddräkten i röven utan den fick sitta som den skulle...hehe.....Sen bar det av. Jag flög fram, upp, ner, höger, vänster. Sen splafff....rätt ner i vattnet, jag fatta aldrig att det kom...snacka om att bli paff. När jag sen visste hur den gick sprang jag upp igen och åkte, men denna gång drog jag in baddräkten i röven och fick en sån jävla fart att jag höll på att slå över och slå halvt ihjäl mig, men shit vad kul det var.
Alex var sååå duktig att åka dessa kanor.
Sen fanns det en fors, den var lite läskig, så den åkte inte jag med Alex. Den var fylld med strömmar åt höger å vänster. När man åkte....så satt man ju på rutchs-kanansbotten och helt hux flux försvann man ner under vattnet i världens fart och virrvla runt i vattnet. Det kom så plötsligt, så man blev skapligt förvånad.
Jag rekomenderar skarpt detta badhus. Man blir själv som ett litet barn igen.
Johan och jag åkte i den gula kanan ihop med en sån där gummiring. Fy apan vilken fart....haha. johan och jag flög som 2 små kottar framå tillbaka, jag slog i min axel nåt så guud förbaskat, men det gjorde inget för hjälp så kul det var. Johan trodde inte att vatten kunde vara så kul. Detta blir av nästa söndag igen.
Annars idag så blir det lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar