måndag 31 maj 2010

31/5-2010

Det var inte kul att gå upp imorse, jisses så trötta vi var. Men det var bara att slita av sig täcket o ta tag i allt. På jobbaet gick det bra allt.

Alex var extremt trött imorse o ville inte till dagis idag. Så fort vi kom hem satt han sig i sin fortölj i somnade. Han vaknade bara för att äta middag för att sen gå in i sin säng o sova. Han lär sova hela natten nu. Han tar såna här sovar-dagar typ 1 gång i månaden o jag vet inte om det beror på diabetesen eller om barn i största allmänhet är så. Svar tack!
Han somnade alltså runt 4 o lär sova till kanske 7- halv 8 imorgon.
Är det den där diabetesen så blir jag inte förvånad. Den hoppar in o förstör titt som tätt för min underbara pojke.
Jävla sjukdom.

Vi var på kolmården igår, det var så mysigt. Den bästa morsdag ever. Jag fick en stor blombukett av johan o 2 stora vita orkideér av pojkarna o sen en fin locktång som gör vågor i håret.
Johan packade för resan o så bar det av. Vi glömde mobilerna och när vi kom på det så ryckte vi på axlarna o fortsatte köra i hopp om att inget med oss eller bil skulle hända. Väl framme vid safarit så gick johan o visa årskorten för att sen komma in i bilen igen o starta motorn. Men bilen starta inte. Den var STENDÖD! Fatta att man har dåligt batteri då, vi visste det, men eftersom bilen statade o åkte heeeela vägen till kolmården så trodde vi inte att det skulle bli såhär. Men inga telefoner så fick vi hjälp av snäll personal där med startkablar för att åka hem o byta bil. 2 timar i bilen, i MIN bil var vi framme igen.
Nu blev det djurparken direkt efter som vi "bara" hade 3 timmar att slå ihjäl. Bamsesvärld är ju alltid populärast. Lukas var eld o lågor när han såg sin störta favorit. Han skrek " BASSE" och var helt lyrisk. Så gulligt att se. Alex for runt som ett skollad kanin o lekte oxå så härligt att se att han börjar bli så självständig o våga sig på saker utan oss precis vad hans sida.
Sen vidare till barnensgård o klappa dom apatiska djuren.
Träffade även en god arbeteskamrat så vi hade följe tillbaka till bilarna hennes familj o min. Sen hem för att slappa. Det var den fina morsdagen! TACK!

1 kommentar:

  1. Hihi det var kul att vi träffades på Kolmården! Olivia föll väl pladask för Alex haha. kram Hanna

    SvaraRadera