söndag 14 juni 2009

Helgen 13-14 juni

Helgen har varit fart fylld. Igår (lördag) for vi runt och handlade saker till husvagnen a.k.a mysvagnen. Innan allat det åkte vi först till farfars minneslund och lämna blommor, sen vidare till mormors grav och lämnade blommor där. Kändes skönt att komma till dom å säga hej!
Sen vidare till ÖB och där inhandlades lite grejer till mysvagnen, sen till Jula och där köpte jag arbets skor och arbetsbyxor och tröja till mig. Bra att ha sånt när man ska fixa hemmet. Sen till bauhouse och skaffa lite annat där. När vi var hemma så var det bara dags att mata ungar och oss. Dagen var jätte rolig, blev dock lite tjafs med Alex som tror han kan göra lite som han vill inne i en affär....hehe!
Sen blev det soffan för hela slanten, dagen liksom sprang iväg. Vi skulle åkt ut till Elin å Pierre, men Elin fick nåt med magen och hon mådde jättedålit, stackarn! Hon låg med en hink framför sig i soffan och jag vet att hon hatar att spy. Som tur hände det inte. Tänker på dig, stumpan!
Sen idag for vi vid 11 till askesund och köpte soltaket till mysvagnen. Vet'e fasiken hur vi kom dit. Lånade GPS,n av svärföräldrarna och valde den snabbaste rutten dit. Grejen var att den tog de snabbaste småvägarna genom landskapet. De mest kringligaste vägerna man kan tänka sig. Både jag å Alex blev åksjuka. Väl framme hade säljaren fått stått å väntat ett tag då vägen dit inte gick såå himla snabbt, men men! Sen hemvägen fick gå på E4:an ist genom Linköping. Mycket bättre väg får jag nog säga. När vi kom hem fixa vi mat. Tror vi var hemme igen vid typ halv 4. Sen ut å trädgården å klippa gräs å fixa. Sen ringde de från Johans jobb, så han var tvungen att åka å jobba. Skit!
Så nu sitter jag här vid datorn, Alex fick se en valfri film och Lukas sitter i babysittern å leker en lek som består av att glo på sina händer.
Så den här helgen har gått så snabbt. Hoppas veckan gör det med för på Fredag är det midsommar och Johans första dag på 7 veckors semester....yippie!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar