onsdag 6 oktober 2010

Lite dålig uppdatering just nu. Mkt cirklar kring Alex igen. Hans andningsbesvär sökte vi för igår på VC o väntar nu på att få göra et prick-test. Kanske han är känslig mot Tessi och vore han det så pallar jag inte mer. Han behöver inte det. Vi får väl ta en dag i tagen då o se hur vi gör med henne om nu fallet är så. Att göra sig av med henne skulle inte bli lätt, men barnen går ju självklart före. Eller det andra läkare trodde var att han kanske har dåligt blodvärde bara för han inte äter någon frukt eller grönsak, mer än morot och morot kan man ju inte äta jämt.
Sen har han jobbigt att vilja gå till skolan och vi ska prata med fröken imorgon om det. Hoppas vi kommer fram till det bästa för vår prins!

En fot framför den andra och andas lugnt hela tiden...jo jag försöker. Just nu känns det bara väldigt tugnt att andas lugnt.

Han fick oxå en väldigt kraftig känning här med för en stund sen. Ögonen var helt snurriga i hans huvud o han svara lite på tilltal, nästintill väck.
Men fort fram med druvskr o bullar och han börja kvickna till sakta, men säkert. Nu ligger han och tittar på tv, men sitt lilla gyllene huvud på min mage!

En fot framför den andra och andas lugnt...jo, jag försöker. Just nu känns det bara väldigt tungt att andas lugnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar