söndag 22 januari 2017

Hallo!!!

Det var verkligen länge sen jag uppdaterade bloggen. I april förra året va sista gången.  Inte klokt men har liksom inte haft en tanke på att göra det heller. Nog om det.

2017 har det hunnit bli nu iaf och det mesta rullar på som vanligt.
Dock så har jag fått ett rejält bakslag och det har visat sig att den medicin jag ätit i flera år inte varit den rätta...troligtvis.  Så nu har vuxen psykiatrin tagit över då vc inte längre kan hjälpa mig. Redan första mötet hos psykiatrin blev det fastställt att både medicinering och behandling troligt varit fel. Jag blev så väl omhändertagen där och nu efter jag träffat specialist läkare så börjar ny medicinering. Så som dom förklarade hur jag förhoppningsvis skulle må känns som en dröm-värld för mig. Slippa ångesten och trycket i bröstet, mindre hjärtklappningar, mindre stress osv. Men för att utesluta så jag inte har Hypotyros kommer även prover tas för det + en massa andra prover.
Hypotyros är när sköldkörteln spökar. På ett sätt hoppas jag att det är den som gör att jag mår såhär. För då kan folk kanske få en annan förståelse och acceptans. Att jag kan hänvisa mitt mående på den istället för den diagnos jag har nu som är så tabu än så länge i samhället. Jag mår dåligt och det tär på mitt psyke att alltid känna stress å ångest och känna mig mer nere än glad, men det gör mig inte till något psyk fall för det. Jag är fortfarande Anna. Aldrig kunna koncentrera mig längre stunder.
Specialist läkaren sa att jag absolut inte är själv att må såhär och det kändes så skönt att få bekräftat.
Jag sticker inte under stolen längre med min diagnos utan förklarat kort o gott för dom som undrar.

För att gå vidare så denna veckan är jag uppe hos min älskling.  Så nu kommer jag på riktigt börja äta nya medicinen...skulle börjat förra veckan när jag hade barnen. Jag ska ta den på kvällen runt 20 vilket jag gjorde men jag blev så groggy av den redanledningen vid 21 att jag valde att börja min fria vecka. För att bli så groggy å om det händer att Alex får känning mitt i natten och jag inte vaknar är inte ok. Lr om nån av de andra vaknar. Därför kör jag nu ist. För det tar ju ett tag innan kroppen vänjer sig.

Nu ska jag dra upp mig själv från soffan o kanske baka lite bullar.

                  Lägger upp lite bilder innan det                        nya året komInga kommentarer:

Skicka en kommentar