onsdag 27 april 2016

Hej igen!

Det kalla vädret håller sej kvar i ett järngrepp... jag vill nog dom de flesta ha lite värme nu. Alla blommor som kommit upp kommer inte till sin rätt i det här kalla och gråa vädret. 
I helgen åkte jag och barnen upp till Laxå och övervakade P och hans barn..gissa om det va 3 fågelholkar som tittade ut genom dörren. Vi kom fram strax efter 20 och det blev lite lek och mys innan det blev dags att sova. I lördags åkte vi till ett naturreservat där de va en skog med massor av vitsippor och gamla träd....mest ekar. Vi hade sol på vägen dit men när vi kom fram hade det blitt mulet och gråkallt. Men barnen var nöjda och glada så allt gick ändå.  Matsäck med fika knaprade vi i oss oxå. Sen började det regna och snöa lite då gav vi opp. Men nån timme i skogen blev det iallafall. 

Hemma sen hos P så va solen framme igen och vi åt middag och barnen satt med plattor och mobiler i vanlig ordning tills det kom en hagelskur som hette duga.... Alla vi hade krig med små hagel..Lukas tröck upp en hel näve under min tröja så jag höll på att dö....jissies så kallt. 







Sen begav vi oss hemåt i söndag eftermiddag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar