måndag 22 april 2013

15/4

Blir en gång i veckan.....

....att blogga tydligen. Får inte riktigt rutin på att blogga på dagarna förutom på måndagen?! Varför vet jag inte. Idag var plastis syster Anna här med son urgulliga dotter Julia. Hon är9 månader och världen framför sina fötter. Mkt energi och glada miner. Inte en gång på den tiden de var här sov hon. Pigg tjej som vill va med. Alice där emot sov i 2 omgångar, och blev skiträdd för Julia som snöt hennes skallra hur händerna på henne. Illtjut blev det. Tur att det går över fort.
Vi pratade på om allt som livet ger. Barn, män, bil, liv och altan.....
Kul att ses och umgås med Anna alltså. Bra åsikter och råd på saker o ting. Hon har ju vart där jag är nu med tre småbarn. Vi är på samma ställe i livet men ändå inte.
Tack för en trevlig förmiddag/ eftermiddag.

Helgen rullade på å försvann som vanligt. Lördagen tennis för johan och isolering tömdes från vinden. Lördag kvällen asgod middag hos Lina och Magnus. Inte lätt att få ihop prat så föräldrarna blir nöjda när 5 barn med olika viljor kör järnet. Kul hade vi i alla fall. Sent som sides åkte vi hem.
Söndagen blev städ både ute o inne. Badrummet fick helmake over och skräp från tomten slängdes på tippen. Varmt va det med så lite löv krattades och minsann så finns det hopp om våren där under snön. Tulpaner och snödroppar letar sig upp. Alice fick sig en tupplur i vagnen med.

Bild nr 2 här nedanför tycker johan att Alice ser ut som den gamle munken i filmen " the golden child" kan inte annat än att hålla med....

// tjingtjong långkalsong


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar