måndag 7 mars 2011

Ny vecka o rökfri!

Då jobbar man förmiddag den här veckan o det är så skönt! Börjar 8 och slutar 12. Hämta pojkarna o få vara med dom, hela dagen är ju kvar liksom! Dom slipper vara länge på skola/dagis med. Alex långa vecka är när ja går eftermiddag. Då börjar skolan 8:15 sen är han kvar till 16:15 då johan hämtar honom. Lukas lämnar jag i farten på väg till jobbet.
Bra att jobba halvtid med hyfasd bra lön för det med!

Just ja..jag är inne på min 3 rökfria vecka. Rökte sista ciggen på onsdagen den 16/2 o sen vart jag sjuk där på natten till den 17/3 sen vart det inte att jag tog nån cigg. Går ju inte att röka när man har feber o ont i hals o allmänt förstörd!
Känns helt ok att inte röka. Har inte umgåts med nån som röker än. De ända jag känner som gör det är mamma och syrran. Sen nån på jobbet. Så det har gått väldigt bra hittills med minimalt sug efter cigg. Dock så är det After Work på Hugos den 18 o då vette fan om jag klarar att stå emot när man får lite i kroppen!
Men det är inget jag siktar på...blir bara lite nervös att jag är för svag för att inte klara att stå emot. Jag ser dricka alkohl är = att röka. Men jag ska verkligen försöka att stå emot!





Tur att jag slutar i tid för vem vill se ut sådär!

2 kommentarer:

  1. Du fixar det gumman! Inget mera röka. Jag tror på dig! Tack för din fina kommentar :) Blir så glad, och det värmer i hjärtat.
    Snart är hon ute! :) Underbart!
    Puss på dig gumsan!!

    SvaraRadera
  2. Jag lyckades sluta med hjälp av läkemedlet Zyban. Finns att köpas på antingen apoteket eller diverse olika online apotek såsom APO101. Här finns en direktlänk till sidan där jag beställde ifrån.

    http://www.apo101.net/sluta_roka

    Kram och lycka till!

    SvaraRadera